ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο

Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο



Υλικά

100 γρ ρύζι αρμπόριο (και το γλασέ κάνει)
1 λίτρο γάλα πλήρες
80 γρ ζάχαρη
Φλούδα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά, πλην της κανέλας και αφήνουμε να πάρουν βράση
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο πιο χαμηλό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 25' λεπτά
Δοκιμάζουμε να έχει μαλακώσει το ρύζι. Εφόσον έχει χυλώσει το μείγμα, τότε το ρυζόγαλο είναι έτοιμο
Πετάμε τις φλούδες το λεμόνι. Μοιράζουμε σε τέσσερα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με μπόλικη κανέλα
Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:31]  Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα...
[χθες 12:24]  Παϊδάκια στη γάστρα με μέλι και...
[χθες 11:14]  Τοστ με αβοκάντο και αβγό
[χθες 12:10]  Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και...
[χθες 09:28]  Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο
[χθες 10:24]  Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και...
[χθες 09:42]  Πίτσα σοκολάτα-μπανάνα με μόνο 5...
[χθες 09:28]  Μπιφτέκια φούρνου με πατάτες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:12:40]